Liperin Urheilukalastajat r.y.

Liperin Urheilukalastajat r.y.

Liperin Urheilukalastajat r.y. on perustettu vuonna 1988. Viime vuosina seuran jäsenmäärä on vakiintunut noin 300 tienoille. Järjestämme vuosittain useita yleisiä ja jäsentenvälisiä pilkki-, onki- ja uistelukilpailuja sekä erilaisia kalastusaiheisia tapahtumia.    

Seuran toiminta oli jo alusta lähtien vilkasta ja jäsenmääräkin oli ensimmäisen toimintavuoden lopussa jo yli seitsemänkymmenen. Seuran ensimmäisessä vuosikokouksessa 27.4 johtokuntaan valittiin vielä perustavassa kokouksessa valittujen lisäksi Kari Tuomi. Juha Kososen lisäksi vain Kari Tuomi on ollut seuranjohtokunnan jäsen vuodesta 1988 lähtien tähän päivään.

Nuoriin seura on panostanut alusta lähtien, 4.8.1988 järjestettiin ensimmäinen lasten onkitapahtuma, johon osallistui 33 lasta. Tämän jälkeen lasten onki- ja pilkkitapahtumat ovat olleet vakiintunut osa seuran toimintaa. Seuran nuoret ovat menestyneetkin mainiosti eri kalastuslajien SM-kisoissa. Menestynein heistä on Jukka Kontkanen, joka valittiin Pohjois-Karjalan vuoden kalamieheksi vuonna 1998 vain 16-vuotiaana. Liperin Urheilukalastajista vain Juha Kosonen on Jukan lisäksi valittu Pohjois-Karjalan vuoden kalamieheksi vuonna 2002.

Seuran pilkki- ja uistelumestaruudet ratkottiin heti ensimmäisenä toimintavuotena. Kahdessa vuosikymmenessä on tapahtunut paljon, kalastusrintamallakin. Kun ensimmäinen seuran uistelumestari kruunattiin, oli lohikalojen alamitta vain 35 cm, mikä tänä päivänä kuulostaa uskomattomalta. Eikä kalansaajina ollut kuin neljä venekuntaa.

SM-tasollakin seura saavutti menestystä heti ensimmäisenä toimintavuotenaan, kun venekunnat Kari Tuomi ja Jouni Anttilainen, Tuula ja Heikki Siltanen sekä Kirsi Tukiainen (nyk. Kosonen) ja Juha Kosonen voittivat SM-vetouistelun joukkuekisassa pronssia.

Jos olet kiinnostunut liittymään seuraamme ota yhteyttä seuramme sihteeriin. Yhteystiedot löytyvät alta.

Liittymismaksu on 20 euroa, nuorilta ei peritä liittymismaksua.

Jäsenmaksut ovat seuraavat:

  • Aikuisjäsen 25 €
  • Perhejäsen 12,5 €
  • Nuorisojäsen 5 €/vuosi     

 

Puheenjohtaja:

Juha Kosonen

Mäntytie 21

83100 LIPERI

 Gsm 040 734 5908

juha.kosonen@liperi.fi

 

Sihteeri:

Jukka Behm

Tutjuntie 9 A b 4

83100 LIPERI

 Gsm 0400 449 122  

 jukka.behm@mhy.fi